Hozzávalók:
- 10 dkg Wise Pasta kölesfusilli
- 25 dkg málna
- 1/2 dkg Smart Sweet
- 2 ek Éden Prémium mandulaliszt
- 1 kávéskanál Alce Nero citromlé
- csipet Éden Prémium parajdi só
- 3–5 dkg mandulaforgács, vagy durvára vágott blansírozott mandula
A tálaláshoz:
- mentalevél
Elkészítés:
A málnát szűrőbe téve óvatosan megmossuk, hagyjuk lecsepegni. Néhány szemet félreteszünk a tálaláshoz, a többit szűrőn áttörjük. Hozzákeverjük a Smart Sweetet és a citromlevet, majd a mandulalissztel besűrítjük. A fusillit enyhén sós vízben megfőzzük, leöblítjük, leszűrjük, kihűtjük. A mandulát száraz serpenyőben enyhén megpirítjuk, hagyjuk kihűlni. A málnapürébe beleforgatjuk a tésztát.
Kisebb tálkákba adagoljuk, meghintjük a mandulával, és a félretett málnával, mentával díszítve tálaljuk.
WISE PASTA - KÖLESTÉSZTÁK
Wise Pasta Vegan terméke a köles tésztacsalád természetes, gluténmentes, fogyasztása számos egészségügyi előnyökkel jár. A hagyományos tésztákhoz hasonló ízekkel rendelkezik, és szép sárga színű, köszönhetően a kurkumának. Színe, íze és állaga kifőzés után is tökéletes marad.
Jó étvágyat!