Leírás és Paraméterek
A ganoderma gombát 40 Celsius fok alatt kíméletesen szárítják és csak a szállítás előtt őrlik, frissen. Természetesen a spórát is benne hagyják, majd többször is visszazárható, többrétegű fényvédős aromazárós tasakba csomagolva értékesítik. Magyar termék.
A ganoderma fontos alkotóelemei:
1. Poliszacharidok: ezek erősítik a szervezet immunrendszerét, elpusztítják a vírusokat.
2. Szerves germánium (Ge): akár másfélszeresére növeli a vér oxigénfelvevő képességét, javítja az emésztést és megelőzi a szövetek elhalását.
3. Adenozin: megakadályozza a vérrögök kialakulását, csökkenti a koleszterin szintet és a zsírtartalmat, segíti a vér szabad áramlását. Egyensúlyban tartja a hormonszintet, szabályozza az emésztést és megfelelő állapotban tartja a vér PH szintjét.
4. Terpenoidok: erősítik az emésztőrendszert, csökkentik a koleszterinszintet.
Gyártó | Bogdán Jenő |
Származási hely | Magyarország |
Összetevők és Átlagos tápértékadatok
100% Ganoderma Lucidum (pecsétviasz gomba) őrlemény
Átlagos tápértékadatok | /100 g |
---|---|
Energia | n/a kJ | n/a kcal |
Zsír | n/a g |
- amelyből telített zsírsavak | n/a g |
Szénhidrát | n/a g |
- amelyből cukrok | n/a g |
Fehérje | n/a g |
Só | n/a g |