Átlagos tápértékadatok | /100 g |
---|---|
Energia | 1479 kJ | 353 kcal |
Zsír | 6,3 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,9 g |
Szénhidrát | 51 g |
- amelyből cukrok | 3,2 g |
Fehérje | 17 g |
Só | 0,32 g |
Rost | 16,8 g |
A Beautyshake hozzájárul a bőr saját KOLLAGÉNTERMELÉSÉHEZ cinkkel, C-vitaminnal, probiotikus kultúrával és VEGÁN HIALURONSAVVAL. A termékben lévő összetevők és nyomelemek hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez, a pajzsmirigy működéshez, a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához. Emellett támogatják a normál látás, a csontozat, valamint a normál szellemi működés fenntartását, a normál vörösvérsejt- és a hemoglobin- képződést, a megfelelő kollagénképződést, ezen keresztül a bőr, a porcok és a fogíny normál állapotát.
Egy doboz 24 adagot tartalmaz.
Laktózmentes. E-mentes. Vegán. Csíráztatott. Steviával.
Mikor?
Naponta
Kinek ajánljuk?
Nőknek, bármely életkorban.
A termék használata elsősorban hölgyeknek javasolt, korosztálytól függetlenül, de kiemelten a kor előrehaladtával. Ajánlható például a várandósság és szoptatás utáni időszakban is, a szövetek regenerációja érdekében. A változó korban, vagy azon túl lévő nők számára is előnyös, ahol a bőr hidratáltsága, feszessége, a kötőszövetek rugalmassága fokozatosan csökken. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!
1 adag tartalma (25 g):
4,2 g élelmi rost (8,5%)
4,3 g növényi fehérje (1,3%)
88 kcal energia (2,2%)
12,8 g szénhidrát (0,9%)
1,6 g minőségi zsír (1,2%)
0,1 g só (1,3%)
Nyomelemek (C-vitamin, hialuronsav, szelén, réz, vas, B1 vitamin, cink, mangán)
Hogyan?
Egy doboz keverék (600g) 24 adagot tartalmaz, amelyből egyszerre 25 grammot javasolunk (2 evőkanál). A terméket hozzátehetjük kész müzlihez, kásához, joghurthoz, főzni-sütni nem ajánlatos. Önmagában fogyasztva, legalább 2,5-3 dl folyadékban, gyümölcslében, növényi tejben lehet elkeverni (szuszpendálni) vagy mixelni (vízmegkötő hatással rendelkezik). Egy adag elfogyasztása után 30-45 perccel tanácsos további folyadék bevitele.
A nők számára készülő élelmiszerek és étrend-kiegészítők terén külön tudományos fejlesztői munkákra van szükség, annak érdekében, hogy az egyéni elvárásokat és szükségleteket teljesíteni lehessen. Ezúttal is világszinten egyedülállót sikerült alkotnia a doktori csapatnak, mind a speciális technológiai mód, mind az aktív összetevők terén.
A naptár szerinti életkorunk ritkán egyezik a biológiai életkorunkkal és gyakran az emberi szervezet „gyorsabban öregszik”, mint ahogy a naptár szerinti életkorból adódhatna. A káros szenvedélyek, a vitaminok és nyomelemek hiánya, az állati eredetű ételek, a környezetszennyezés és a lelki stresszek mind felelőssé tehetők e folyamatokért, de a genetika is szerepet kap.
A készítmény kimondottan hölgyeknek készült, csíráztatott és fermentált teljes magvak finomra őrölt keveréke gyümölcsporokkal, hialuronsavval, szerves nyomelemekkel és probiotikus kultúrával. Egy enyhén gránátalmás-gyümölcsös ízű őrleménykeverékről van szó, amely hozzáadható müzlikhez, kásákhoz, növényi tejekhez v agy joghurtokhoz (hőkezelés, főzés-sütés nem javasolt). A készítmény természetes módon tartalmaz béta-glükánokat (zab), kovasavat (köles), előnyös lignánt (lenmag), gamma-amino-vajsavat (GABA) és oryzanolt. Szelénben, cinkben, rézben és élelmi rostban gazdag, fehérje-, mangán-, vas-, C- és B1-vitamin-forrás. A fejlesztés hozzáadott cukrot nem tartalmaz (a cukortartalom természetes módon előforduló cukrokból származik). Nyomokban sem tartalmaz állati eredetű származékokat, ezért vegán étrendbe is beilleszthető.
A szervesen kötött nyomelemek a pajzsmirigy egyensúlyát, valamint a bőr, a haj és a köröm minőségének megőrzését szolgálják, hatékonyan együtt dolgozva a kovasavakkal, a C-vitaminnal és a hialuronsavval, különös tekintettel a bőrszövet hidratáltságára és a kötőszövetek stabilitására.
A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, a fáradság és kifáradás csökkentéséhez, valamint részt vesz a normál oxigénszállításban.
A C-vitaminról tudjuk, hogy hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, ezen keresztül a bőr, a porcok és a fogíny normál állapotának, valamint a csontozat fenntartásához. Emellett pedig a B1-vitamin (tiamin) hozzájárul az idegrendszer és a szív normál működéséhez.
A hialuronsav (a formulában: 400 mg/100g, 100 mg/1 adag mennyiségben) támogatja a bőr és a kötőszövetek rugalmasságát, hidratáltságát, valamint jó hatással van az ízületekre, porcokra is. Különösen a bőr felhámjában található, így a bőrszövet megújulása során, hámlással hialuronsavat is veszítünk, ezért rendszeres pótlása előnyös.
Az együttes jó hatás kifejeződik a kötőszövetek, a bőr, a haj és a köröm, a porcok, a pajzsmirigy, a vércukor- és inzulintermelő rendszer, az anyagcsere-folyamatok, a gyomor- és a bélrendszer (bélflóra), az általános immun- és idegrendszer, az oxigénszállítás, valamint a szellemi teljesítmény irányában egyaránt.
Összefoglalva a bőr, a kötőszövetek, a haj és a köröm védelme mellett természetesen a korábban említett széleskörű hatások elérését is szolgálja a készítmény, mivel a belső folyamatokon keresztül hat. Ma már ismert, hogy a jó immunrendszer, a megfelelő pajzsmirigy-, gyomor és bélműködés, a hasznos bélbaktériumok mind fontos elemei az egészség mellett a fiatalos küllemnek is. A B-vitamincsalád, az aktív, élő, csíráztatott magvak és értékes gyümölcs-színanyagok együttesen komoly védelmet jelentenek, egyben támogatják az oxidatív folyamatok visszaszorítását. A vastartalom a női szervezet számára szintén előnyös, kiemelten a reproduktív korszakban.
Csíráztatott sárga lenmag lisztje, csíráztatott köles lisztje, csíráztatott zab lisztje, csíráztatott barna rizs lisztje, gránátalmapor (2,5%), bodzabogyópor (2%), homoktövishús- őrlemény (gyümölcsvelőből, 2%), áfonyapor (1,5%), természetes aroma (gránátalma- és citruskivonat), xantán (természetes emulgeálószer), hialuronsav (0,4%), steviol-glikozidok, cink (inaktivált élesztőben), szelén (inaktivált élesztőben), aszkorbinsav (antioxidáns), probiotikus kultúra (bifidobaktériumok), réz.
A termék gluténtartalmú összetevőt (zab) tartalmaz.