Cookie / Süti tájékoztató
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a weboldal működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Fermentált pinkbab saláta

1 600 Ft
Elfogyott
Márka: Zabola Firma
Légy Te az első véleményező
Gyöngybab saláta, mely bohókás színét a lilahagymának köszönheti. Kellemesen savanykás íze az irányított fermentáció következtében jön létre, melyet a friss rozmaring kitűnően egészít ki.
Átlagos tápértékadatok /100 g
Energia 536 kJ | 127 kcal
Zsír 0,4 g
- amelyből telített zsírsavak 0,1 g
Szénhidrát 17,7 g
- amelyből cukrok 0,7 g
Fehérje 8,7 g
0,7 g
Rost 6,3 g

Hasznos

  • Gyártó: Zabola Firma
  • Származási hely: Magyarország
  • Tömeg:
  • Kiszerelés: 290g

A tejsavas fermentáció egyik legnagyobb előnye, hogy természetes módon tudjuk tartósítani a szezonban megtermesztett élelmiszereinket, továbbá az így fermentált alapanyag emészthetősége is javul. Tehát ez egy olyan, természetes úton történő élelmiszer tartósítás, mely amellett, hogy pozitív élettani hatással bír, még finom is.

A legtöbb savanyúságunk összetevője Lactobacillus starter kulturával irányítottan erjesztettek, garantálva a kisüzemi gyártási technológia biztonságosságát.
Fermentálás során ezek a jótékony baktériumok lebontják a növényekben és termésekben található, az emésztést és a tápanyagok felszívódását nehezítő anyagokat, illetve előemésztik számunkra a puffadást okozó oligoszacharidokat (összetett szénhidrátok, amelyeket nem vagyunk képesek megemészteni baktériumok segítsége nélkül). Így emésztésük könnyebbé válik, ami sok frusztráló és kínos pillanattól megkímélhet minket.
A fermentált zöldség alapú élelmiszerek kombinálják az alapanyagokban található rostok, vitaminok, antioxidánsok és a tejsavbaktériumok jótékony hatásait.
Anyagcseretermékeik segítségével (amelyek gátolják a káros mikroorganizmusok szaporodását) hosszabb ideig eltarthatóvá teszik ezen termékeket hozzáadott tartósítószerek és adalékanyagok nélkül.

bab, lilahagyma, só, rozmaring, bors

A termékhez még nem érkezett vélemény. Véleményt írni és értékelni a terméket azon kedves regisztrált vásárlóink tudnak, akik már kipróbálták a terméket.