Átlagos tápértékadatok | /100 g |
---|---|
Energia | 1699 kJ | 406 kcal |
Zsír | 6 g |
- amelyből telített zsírsavak | n/a g |
Szénhidrát | 3 g |
- amelyből cukrok | n/a g |
Fehérje | 80 g |
Só | n/a g |
Növényi eredetű, teljesen természetes, könnyen emészthető, kiváló minőségű fehérjeforrás. Kiemelkedően magas, 80%-os fehérjetartalommal!
A Netamin Natúr Borsó Fehérje tápláló, természetes és sokoldalúan fogyasztható!
Egészséges és könnyen emészthető
A borsó fehérje tápértékét és emészthetőségét tekintve is az egyik legtökéletesebb fehérjeforrás valamennyi közül.
Tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, vagyis teljes értékű fehérjének számít. Különösen gazdag elágazó láncú aminosavakban (BCAA-k), melyeket a sejtek energiaforrásaként szolgálnak, valamint fontos szerepet játszanak az izomépítésben és a vércukorszint szabályozásban. Emellett elenyésző mennyiségű szénhidrátot és zsírt, valamint 0% koleszterint tartalmaz.
A borsó fehérje könnyen emészthető, ezért a felszívódási aránya is rendkívül magas, 98 százalékos! A szervezet szinte teljesen képes felhasználni és saját szöveteibe beépíteni.
Használható főzéshez és sütéshez is
A Netamin Natúr Borsó Fehérje semleges íze miatt kiválóan alkalmas sütéshez, főzéshez, sós és édes ételek, illetve italok elkészítéséhez. Liszt helyettesítésére, főzelékek és levesek sűrítéséhez is használható. A szükséges liszt felét-harmadát helyettesíthetjük fehérjeporral, recepttől függően akár a teljes mennyiséget.
Ideális választás:
A Netamin Natúr Borsó Fehérje garantáltan:
Felhasználási javaslat
Keverjen el 3 púpozott evőkanál fehérjeport 3 dl vízben vagy sovány/növényi tejben. Ízesítse ízlés szerint. Használható sütemények, főzelékek, pudingok vagy bármilyen más étel készítéséhez.
Borsóból kinyert természetes borsófehérje