Leírás és Paraméterek
A termék hazai kutatói bázis révén, egyedi eljárással gyártott fejlesztés. A tönkölybúzaszemek beáztatása, csíráztatása és pelyhesítése után bio kakaópor, tejsavbaktériumokkal fermentált rizskorpa, szerves nyomelemek és bifidobaktériumok kerülnek a szemekre, amelyeket a fejlesztőüzem bio rizsszirupban kíméletesen beszárít, majd csomagol. Az eljárásnak köszönhetően a készítmény kellemes csokis ízű és ropogós lesz, ám nyers marad, így mind az enzimek, mind a jótékony baktériumok aktív formában jelen vannak a késztermékben.
A csokis ízű tönköly crunchy-t használhatjuk önmagában is növényi tejekbe téve, egyszerű reggeliként gyümölcsökkel, olajos magvakkal, de alkalmas főzött kásákhoz és müzlifélékhez adva is, értéknövelés céljából. Főzni-sütni nem ajánlatos.
Miért több, mint egy általános gabonapehely?
Ún. kétszer fermentált, szimbiotikus készítmény. A csokis bio tönköly crunchy-hoz adott fermentált bio rizskorpa speciális, feltárt rostforrás, emellett a hozzáadott, jól felszívódó nyomelemek és élő kultúra növeli a termék értékét (több funkciót betölt egy időben). Ropogós jellege miatt rágásra ösztönöz, fenntartja a teltségérzést.
Hazai tudományos munka révén fejlesztett, 100%-ban vegán, E-mentes, ökológiai gazdaságból származó nyers készítmény, élő, hasznos kultúrákkal.
Glutént tartalmaz, valamint szezámmagot felhasználó üzemben készült.
Gyártó | blnce |
Származási hely | Magyarország |
Összetevők és Átlagos tápértékadatok
Tönkölybúza, Lactobacillus casei-vel fermentált bio barnarizs korpa, bio rizsszirup, kakaópor, szerves nyomelemek (cink, réz, szelén), bifidobaktériumok
Átlagos tápértékadatok | /100 g |
---|---|
Energia | 1462 kJ | 292 kcal |
Zsír | 3,9 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,8 g |
Szénhidrát | 65,6 g |
- amelyből cukrok | 19,2 g |
Fehérje | 12,4 g |
Só | 0,1 g |