Leírás és Paraméterek
Egyedi technológiával, saját recept alapján készült, magyar, kézműves termék.
Hogy hogyan jött létre a ChocoArtz vegán táblás csokoládéja?
Egyszerűen fogtuk magunkat, és mindazt kivettük egy hagyományos csokoládé összetevői közül, amelyek károsak lehetnek az egészségre, allergiát okozhatnak, vagy egyszerűen úgy gondoltuk, hogy egy valódi csokoládé enélkül is tökéletes: a finomított cukrot, a tejport (és minden állati eredetű hozzávalót), az emulgeálószereket, a mesterséges ízanyagokat és színezékeket, a hidrogénezett növényi zsírokat.
Ebben a csokoládéban a kókuszital adja a selymes ízhatást, az eritrit és mellékízmentes stevia pedig a lágyan édes aromát. A kolumbiából származó, tápanyagokban és nyomelemekben gazdag kakaóbab mellé másra nincs is szükség.
Gyártó | ChocoArtz |
Kiszerelés | 70 g |
Származási hely | Magyarország |
Összetevők és Átlagos tápértékadatok
Kakaómassza, kakaóvaj, kókusztejpor (kókusztej, maltodextrin), eritrit, stevia.
Összes kakaó-szárazanyag: min. 58%.
Allergén információ:
Állati eredetű terméket, tejszármazékot, tojást, szóját, zellert nem tartalmaz. Tejfehérje- és laktózmentes termék. Az üzembe diófélék bekerülnek.
Átlagos tápértékadatok | /100 g |
---|---|
Energia | 2934 kJ | 710 kcal |
Zsír | 63,5 g |
- amelyből telített zsírsavak | 45 g |
Szénhidrát | 26,5 g |
- amelyből cukrok | 2,6 g |
Rost | 4,6 g |
Fehérje | 5,7 g |
Só | 0,06 g |